S klijentima koji se ne nalaze u Beogradu analizu horoskopa radim telefonom, skypeom ili pomoću Vibera. Obavezno je zakazivanje, a u slučaju kada je uplata izvršena pre dogovorenog termina, rok za izvršenje usluge je 7 kalendarskih dana.

Kontakt za informacije i zakazivanje:
e-mail: astrosvastara@gmail.com   ili  telefon:  + 381 64 136 6885

Sa klijentima iz Beograda moguć je direktan susret.

Uplata se, osim PayPal-om, može izvršiti Westernunionom kao i poštanskom uplatnicom u Srbiji.

USLUGE:
ASTROLOŠKE KONSULTACIJE - RAD SA KLIJENTIMA:

 

Analizu i konsultacije radim isključivo usmeno, osim forme JEDNOG PITANJA na koje odgovaram u pisanoj formi. Da bi odgovor bio kvalitetan, neophodno je provereno tačno vreme rođenja.

Zajedno s uplatom šaljete i pitanje na koje ćete u roku od 24 h (radnim danima), na email adresu s koje ste izvršili uplatu, dobiti pisani odgovor. Cena ove usluge je 15 evra.

Kontakt za zakazivanje: e-mail:

astrosvastara@gmail.com   ili  telefon:  + 381 64 136 6885

Uplatu možete izvršiti ovde:

 

Analiza NATALNOG horoskopa podrazumeva, pre svega, rektifikaciju horoskopa (utvrđivanje tačnog vremena rođenja), a potom razgovor o svim poljima koja klijenta interesuju. Dakle, pregled onoga što je bilo, onoga šta se sada dešava i saveti kuda dalje. Uz to, analiza nastupajućeg perioda.

Uz analizu porodičnih odnosa, ovo je najobimnije tumačenje. Podrazumeva detaljan uvid u natalni horoskop: finansijsko pitanje, posao, karijera, ljubav, partnerstvo, deca, zdravlje, životni put, iskušenja, zamke... kao i prognoza nastupajućeg perioda, najbolja rešenja, povoljni datumi... I to nije sve, tokom analize dobijate i kratak astrološki pregled horoskopa najbližih osoba koje su važne i aktivno učestvuju u vašem životu. (uporedni horoskopi)

Analizu radim telefonom, skypeom ili pomoću Vibera. Obavezno je zakazivanje, a u slučaju kada je uplata izvršena pre dogovorenog termina, rok za izvršenje usluge je 7 kalendarskih dana.

Cena analize natalnog horoskopa je 55 evra (Viber, Skype, telefon),

a ako želite da razgovor obavimo susretom uživo cena je 70 evra.

 

Kontakt za zakazivanje:

e-mail: astrosvastara@gmail.com   ili  telefon:  + 381 64 136 6885

 

Uplatu možete izvršiti ovde:

 

 

Analiza PORODIČNIH ODNOSA - pored kompletne analize natalnog horoskopa, detaljna analiza svih članova porodice. Ovo je izuzetno koristan pregled, jer na osnovu njega možemo proceniti kakvi su međusobni odnosi, jer oni određuju model ponašanja, kako dece tako i njihovih roditelja. Uvid u uticaj koji članovi porodice vrše jedni na druge, kao i spoznaja kako postići kvalitetan nivo komunikacije i razmene energije, gde su opasnosti i iskušenja. Ovo je izuzetno povoljna astrološka usluga, jer dobijate praktično četiri analize horoskopa, sažete u jednu.

Cena ove analize je 95 evra.

Kontakt za zakazivanje:

e-mail: astrosvastara@gmail.com   ili  telefon:  + 381 64 136 6885

Uplatu možete izvršiti ovde:

 

 

 

 

astrosvastara@gmail.com  

 + 381 64 136 6885